DELIGHTFUL DESSERTS AMERSFOORT

DELIGHTFUL DESSERTS AMERSFOORT Where dessert dreams are made

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 113 beoordelingen
12 nov 2019 om 22:34 Lekker toetje, bezorging netjes op tijd en erg vriendelijke dame aan de telefoon gehad!
12 nov 2019 om 16:04 Eten was lekker ! Snelle bezorging
9 nov 2019 om 23:03 Ijs niet gekregen milkshakes helemaal door de tas heen en gewoon en dat voor al die wachttijd nooit maar dan ook nooit meer
9 nov 2019 om 6:42 Hadden een bestelling gedaan. Was de topping omgedraaid. De eerste bestelling was lekker warm nog.. Dus na 3 keer bellen werd er opgenomen. Sorry we komen ze snel mogelijk omwisselen. 10 min later idd de goede bestelling alleen was deze niet zo wam jammer
4 nov 2019 om 0:17 Jullie waren me ijs vergetem
3 nov 2019 om 15:26 Fijn dat de levering sneller dan voorspeld was. De Red Velvet cake was zeer lekker, maar de chocoladecake was heel droog en heeft dus niet zo gesmaakt.
30 okt 2019 om 23:50 Prima optijd (nog eerder zelfs) bezorgd. Met als verassing omdat ze net open zijn een gratis wafel, en 2 gratis ijsjes extra. Lekker wafels, en cookie dough is heerlijk! Alles erop en eraan, allerlei smaken, echt top
29 okt 2019 om 19:53 Het duurde bijna een uur voordat we ons eten hadden. Een cheesecake en ijs. Het ijs was prima. De cheesecake was echt klein voor de 5 euro die je ervoor betaald. Hij was nog bevroren en een beetje droog. Ik zou hier niet nog een keer bestellen..
25 okt 2019 om 21:06 Na alle slecht beoordelingen, waren we wat terughoudend met bestellen. Bezorg was een stuk sneller dan aangeven. Desserts waren lekker. Dus prima allemaal.
22 okt 2019 om 19:33 Smaakloos en te duur voor wat je krijgt
22 okt 2019 om 8:18 Service is vreselijk! 2 uur gewacht zonder bericht. Zelf gebeld en klantonvriendelijkheid te woord gestaan.
21 okt 2019 om 23:57 1,5 uur gewacht op mijn bestelling om vervolgens halve redvelvet cake te krijgen die niet te vreten is. Topping helemaal gesmolten en de cake is helemaal uit elkaa gevallen. Schandalig.