DELIGHTFUL AMERSFOORT

DELIGHTFUL AMERSFOORT Where dessert dreams are made

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 729 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Delightful Amersfoort. Meer weten? Ontdek meer

4 jul 2022 om 18:56 Drama!! Nu voor de derde keer helemaal mis. Ik stop ermee
3 jul 2022 om 18:53 Vanille ijs was blijkbaar op dus zonder overleg maar een andere smaak geven?? Ijs was niet geleverd maar wel een sundae van een andere bestelling, ik gebeld en zouden het juiste krijgen, plottwist wel 4 uur later, bezorgd om 23:00 door een 12 jarige?
3 jul 2022 om 18:49 na 3 uur werd ik gebeld met de mededeling dat er geen bezorgers beschikbaar waren, in de 3 dagen erna 6 andere afspraken gemaakt om te bezorgen. NOOIT GELEVERD, elke keer met een andere smoes! Te druk om nu te bezorgen? SCHANDALIG!! GELD TERUG AUB!!
3 jul 2022 om 13:07 Croissant van binnen rauw, ei te lang gekookt(blauw), geen crusli, jammer en bezorging halfuur ( dus 11.00 uur) later dan in eerste instantie aangekondigd nadat ik heel vroeg besteld had.
26 jun 2022 om 23:28 Bestelling geplaatst voor vanille ijs en een choco chip cookie. Een uur later gebeld door een engels sprekend iemdat dat er geen vanille ijs meer zou zijn. Erg slecht en zeker niet de eerste keer dat ze dingen niet hebben of een uur later iets laten
26 jun 2022 om 21:37 Ben nog steeds aan het wachten op mijn bestelling, super slechte service, klantonvriendelijkheid en de eigenaar spreekt geen Nederlands, voor mij nooit meer
26 jun 2022 om 13:52 SUPER slecht!! “Broodje” tonijnsalade: tonijn erop gekwakt met drie stukje gesnipperde ui. Zag er absoluut niet smakelijk uit. Bij bezorging het ijs vergeten, deze moet nog steeds bezorgd worden.. Ik bestel hier NOOIT meer..
23 jun 2022 om 22:30 Misschien wat meer (chocolade)saus en toppings op de wafel. Verder top
20 jun 2022 om 7:18 Drama
9 jun 2022 om 23:29 i was so sad ordered an apple pie couldn't call it pie looked like someone had eaten it and spit it out crusts so hard i couldn't eat them and my latte so full that when i took the lid off it was everywhere
8 jun 2022 om 15:47 Bezorgtijd duurde 3 uur, was niet lekker.
7 jun 2022 om 21:08 Perfecte bezorging. Perfect op tijd. We hadden besteld voor 19.00 uur en perfect op tijd. En we hebben heerlijk gegeten van de stroopwafel sundae.