DELIGHTFUL AMERSFOORT

DELIGHTFUL AMERSFOORT Where dessert dreams are made

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 492 beoordelingen
14 apr 2021 om 23:54 Toetjes waren lekker. Wafels smaakte iets minder vers dan gewend. Het werd geleverd door een godin vanuit de toetjes hemel gestuurd!
14 apr 2021 om 12:35 Bestelling kwam echt snel en op tijd aan, cheesecake en ijs was heerlijk! Zeker een aanrader
12 apr 2021 om 23:13 Heerlijk nagerecht smaakte erg lekker
12 apr 2021 om 16:48 Wow, vers maar dan ook echt vers, heb de vega stampot gekozen, vega wrap en aardappeleoep, ben zo positief verrast dat ik hier al etend lof zit te prijzen, 5* voor kwaliteit en vriendelijkheid! :)
11 apr 2021 om 22:36 Mega lekker! Raad het zeker aan!
11 apr 2021 om 22:10 Heerlijk was het. Gelukkig denken jullie meer aan de topping en versheid.
10 apr 2021 om 18:01 2 taartjes besteld om 15.15 uur en bezorging duurde zeker een uur. Er zat een of andere topping op die er alles behalve smakelijk uit zag. Weinig crème op de red velvet. Niet zoals we gewend zijn!
10 apr 2021 om 13:56 Eten kwam later en de bestelling kwam maar half aan. Toen gebeld over klacht, kregen bestelling nog een keer maar weer miste datzelfde item.. dus echt slecht. De 2e keer hadden ze het er ook gewoon in gegooit in plaats van gewoon gemaakt.
8 apr 2021 om 12:38 Superlekker strawberry Delightfull croissant en Yogurt Bowl met cruesli en aardbei.. heerlijk ontbijt!
8 apr 2021 om 10:44 Het smaakte prima, maar voor dit bedrag had ik toch iets meer verwacht. De stukjes waren behoorlijk klein en de toppings lagen door de hele doos verspreid.
6 apr 2021 om 10:05 Ze zijn niet meer wat ze zijn geweest. Kreeg alweer een bestelling anders dan ik had besteld. En vind ze ook onnodig duur geworden
4 apr 2021 om 22:36 Top